De Green Room

‘Green Room’ in het Business Center Gemert

Met de opening van de ‘Multifunctionele ruimte’ in het Business Center Gemert is de volgende stap gezet in de ontwikkeling van de voormalige ‘bedrijven-verzameltoren’ aan de Scheiweg 26 in Gemert.

Het aantal verhuurde kantoren in dit karakteristieke kantoorpand neemt gestaag toe waardoor de behoefte aan een ‘gemeenschappelijke ruimte’ groeide. Huurders konden al gebruik maken van de diverse vergaderruimten, het auditorium en alle overige faciliteiten in het Business Center. Voortaan kunnen zij en hun gasten voor vergaderingen, presentaties en borrels, ook terecht in de sfeervolle ‘Green Room’ op de begane grond.
Het ontwerp en de realisatie van deze ruimte werden, uiteraard, zoveel mogelijk door Gemertse partijen verzorgd en het resultaat mag er wezen: Sfeervol, praktisch en van alle moderne audiovisuele middelen voorzien!

De ‘Green Room’ is onderdeel van het uitgebreide plan om het Business Center Gemert verder te ontwikkelen tot een optimale werkomgeving voor ondernemers die willen samenwerken. Er staan nog meer aanpassingen van algemene ruimten op de planning.

In het Business Center Gemert zijn op dit moment 21 bedrijven gevestigd, in omvang variërend van ‘Kingspan Unidek tot en met ZZP’ers’. Ook qua branche is de diversiteit van huurders groot waardoor er sprake is van samenwerkingsverbanden die anders wellicht nooit ontstaan zouden zijn. Door de onderlinge uitwisseling van kennis en opdrachten heerst er in het ‘BCG’ een bijzonder prettig ondernemersklimaat waarin de ‘Green Room’ prima past.

De ontwikkeling van het Business Center Gemert gaat gelijk op met de groei van de ondernemers die hun bedrijfsruimte huren aan de Scheiweg 26. Het hoge serviceniveau, de flexibiliteit (ook in huurperioden) en de zeer betaalbare huurtarieven zijn en blijven interessant voor bedrijven uit diverse branches en van diverse omvang. Er is nog ruim voldoende ruimte voor bedrijven die zich willen vestigen in het Business Center Gemert.

Meer informatie over de mogelijkheden?
Neem even contact met ons op?

Top