Ervaring

Hoe ervaren de huidige huurders de mogelijkheden die het Business Center Gemert biedt?

Nils Nijhof/ VOIPS: “Flexibel, multifunctioneel, representatief en plezierig!”

Nils NijhofVoips_Logo

 

 

 

Huurder sinds:   1 oktober 2014
Ruimte:               Zesde verdieping
Oppervlakte:      200 m2
Voor:                   8 Personen

Waarom in het Business Center Gemert?
“Je hebt hier ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van alle faciliteiten zoals het auditorium en vergaderruimten. Die flexibiliteit merken we trouwens ook in de mogelijkheden voor het tijdelijk huren van extra ‘meters’: Als we voor een korte periode meer ruimte nodig hebben, bijvoorbeeld voor opslag, dan is dat zo geregeld. Onze kantoorruimte hier is ideaal: Lekker ruimtelijk met veel licht en dat werkt lekker, zeker als je af en toe van het schitterende uitzicht kunt genieten.”

Wat is het grootste voordeel van het Business Center Gemert?
“Het is heel fijn dat er echt met je mee wordt gedacht. De mensen van het Business Center Gemerts staan echt voor je klaar en werken heel flexibel mee aan oplossingen. Daarnaast is het Business Center natuurlijk op een heel mooie plek gevestigd en heeft het een prima uitstraling.”

Wat is jouw goede raad voor andere ondernemers?
“Kom hier gewoon eens kijken! Het is echt de moeite waard om te zien welke mogelijkheden het Business Center Gemert biedt aan zowel grotere als kleine ondernemingen. De sfeer onderling is ook prima: We delen niet alleen een ‘pand’ maar ook kennis en ervaring met elkaar en dat werkt heel plezierig!”

 

 

Top