Kingspan Unidek

Kingspan Unidek

Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort.

 

 

Kingspan Unidek

Alle producten zijn vervaardigd uit EPS: Een recyclebaar en hoogwaardig isolatiemateriaal. De producten en systemen zijn gericht op een lange levensduur, waarbij gerekend mag worden op robuuste prestaties en aan het einde van de levenscyclus weer als hergebruikt product of materiaal optimaal ingezet kunnen worden.

We streven als onderneming naar een duurzame ontwikkeling van onze productenportfolio en onze bedrijfsvoering. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieu-effecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling kunnen we ons in de EPS sector als duurzame voorloper onderscheiden.

De onderneming, opgericht in 1969 en voorheen bekend als Unidek B.V., is onderdeel van de Kingspan Group. Kingspan is wereldwijd leider op het gebied van hoogwaardige isolatie, bouwmaterialen en geïntegreerde solar-oplossingen.Kingspan Unidek is in Europa marktleider op het gebied van zelfdragende isolerende sandwichelementen voor hellende daken.

Het leveringsprogramma omvat verder onder meer universele elementen die toepasbaar zijn voor alle bouwdelen, renovatieproducten, plat dakelementen, wand- en gevelelementen, spouwmuurisolatieplaten en funderingsbekistingsystemen.

Telefoon:   0492 378 111
Mail:          verkoop@kingspanunidek.nl
Website:    www.kingspanunidek.com

Top