Wessel van Geffen Architecten

Van Geffen architect
Vanuit het Business Center Gemert en onze vestiging in Rotterdam werken we voor zowel professionele als particuliere opdrachtgevers. We verenigen de wendbaarheid van een kleine, ambitieuze organisatie met de zekerheid van een ervaren, professioneel bureau.

 

Wessel van GeffenTjeerd excelleert in het (voor)traject met gebruikers, instanties, inspraak en overleg, de kracht van Geertjan zit in de combinatie van architectuur, strategie, techniek en uitvoering. Wij doen dit beiden gedreven door hun passie voor architectuur. Onze samenwerking bestrijkt zo het hele vakgebied.

Alle werkzaamheden, van eenvoudig advies tot complex gebouw, worden betrokken en vakkundig uitgevoerd. Hoewel essentieel voor ons werk, is niet enkel de architectonische kwaliteit van het eindproduct, de studie of het gerealiseerde ontwerp ons doel. De weg daar naartoe, het proces, is minstens zo belangrijk. We willen met heldere zakelijke afspraken in een ontspannen sfeer met betrokken partijen samenwerken.

Naast onze ontwerpende werkzaamheden verlenen we ook andere diensten waarbij wij onze bouwkundige en architectonische kennis inzetten. Het gaat daarbij om het begeleiden van bouw- en huisvesting gerelateerde projecten en processen.

Voor specifieke kennisgebieden die een meer gespecialiseerd advies vereisen, putten we uit een groot kennisnetwerk van deskundige adviseurs die we op het juiste moment, flexibel en economisch inzetten.

 

Telefoon:              04 92 33 06 47
Mail:                      info@wvgarch.nl
Website:               www.wesselvangeffenarchitecten.nl

Top